bb-chum 3e

Overhemden BB Chum

            GREATMENGREATSHIRTS

Overhemden BB Chum " Brightens your day " 

Om onvergelijkbaar en onvervangbaar te zijn moet je altijd weer anders zijn.

Het is leuk te horen en te zien dat meer en meer dragers onze shirts en andere in dit genre
ook onder een jasje durven te dragen, want dat geeft de wereld ook weer een vrolijker aanzien. De mannen ontvangen natuurlijk de nodige complimenten voor de overhemden, want iedereen ziet dat het unieke dessins zijn en dat met de unieke wetenschap dat er slechts 148 andere mannen zijn met een zelfde overhemd, geeft ze toch een heel speciaal gevoel. En daar is het ons nou echt om te doen!

 

 

Lekker eigenwijs met trendy en hippe overhemden met kleurrijke prints die variëren van bloemen, retro motieven etc.

Limited edition overhemden in een genummerde oplage van 149 stuks.

De overhemden zijn gemaakt van een mooie kwaliteit 100% katoen en zijn gemakkelijk strijkbaar.Het gebruikte katoen is nog geen ecokatoen, we zijn het aan het onderzoeken, maar wordt wel zo duurzaam als maar kan geweven en digitaal geprint. Immers alle emmertjes naar de zee helpen.

BB Chum stelt jou in de gelegenheid om jezelf te uiten en uit te spreken zonder dat je iets hoeft te zeggen. Hoe fijn is dat ! De limited edition overhemden met onze eigen prints zijn het uitgangspunt. 

" Great Men deserve Great Shirts "   

Klik hier voor de maatspecificatie

 
 
nieuw

Overhemd BB Chum Blue Blossom

 
nieuw

Overhemd BB Chum Tagging stretch

 

Overhemd BB Chum Fishspicious stretch

 

Overhemd BB Chum Classy Flowers stretch

 

Overhemd BB Chum Cool Flush stretch

 

Overhemd BB Chum Snowy Owl

 

Overhemd BB Chum Airmail

 

Overhemd BB Chum Midnight Stems stretch

 

Overhemd BB Chum Longneck Jack stretch

 

Overhemd BB Chum Jungle Fever

BB Chum Overhemden

Oprichters Martijn Both en Peggy Haullussy-Benner wilden betaalbare vrolijke moderne mannenshirts. BB Chum maakt betaalbare shirts voor de niet conservatieve man. Deze is namelijk zeer gehecht aan wit zacht blauw of gestreept en dat is iets waar men bij BB Chum juist vanaf wilt.

Modestad Parijs

Het idee ontstond nadat Martijn Both een paar fleurige shirts in Parijs had gekocht die in Nederland niet of nauwelijks verkrijgbaar waren. De reacties waren uiteindelijk overweldigend. Het idee om een eigen lijn te starten was geboren.

Eigen prints

De fleurige eigen hedendaagse prints zijn zeker concurrerend met de reeds gevestigde en toonaangevende merken. Want uiteindelijk betaal je daar al ruim 130,00 tot 150,00 euro voor. Dit terwijl je voor een modieus alternatief zoals BB Chum deze aanbiedt slechts 79,95 euro betaalt.

Design

Het eigen design onderscheidt onder andere in:

  • looney tunes
  • bloemen
  • zeedieren
  • insecten
  • dieren
  • art deco
  • abstracte vormen
  • etc

Beperkte oplage

De designs worden in een beperkte oplage geproduceerd. Waardoor de collectie steeds wisselt. Daarom op = op. De kleine oplage  maakt het product uniek hierdoor komt u altijd goed voor de dag.