cuervo's per 28 maart 2019_20201009104951

Sendra laarzen

Boots and Bangles, uw leverancier voor unieke Sendra laarzen.  

Sendra laarzen

Boots and Bangles Sendra collectie zijn er in tal van vaak zeer unieke uitvoeringen dus op=op! In de collectie van Boots and Bangles vindt u een uitgebreide collectie van onderstaande modellen.

  • Sendra puntlaarzen
  • Sendra stompe neus laarzen
  • Sendra rondere neus laarzen 
  • Sendra half hoge laarzen
  • Sendra python en exotica puntlaarzen 

Zit jou uitvoering, type, kleur en maat erbij aarzel dan niet want Op = Op!

Sendra puntlaarzen, de wel bekende cuervo's

De Sendra puntlaarzen of Cuervo's zijn wereldwijd bekend. De unieke vormgeving, pasvorm en het prachtige gestikte leder maakt van iedere laars een uniek kunstwerk. Bekijk hier onze grote collectie Sendra puntlaarzen.

 

 

 

Sendra stompe neus laarzen

De Sendra stompe neus laarzen zijn in vele uitvoeringen leverbaar en deze klassieker is in  verschillende kleuren te verkrijgen. Benieuwd naar deze comfortabele stompe neus laars bekijk dan hier onze collectie.

 

 

 

Sendra half hoge laarzen

De Sendra punt en mimo half hoge laarzen zijn vrijwel allen voorzien van een rits en een iets afgeschuinde hak. Ieder model of uitvoering is een kunstwerk op zich. De python uitvoeringen zijn een lust voor het oog . Net als alle andere uitvoeringen van Sendra zien de laarzen er niet alleen schitterend uit maar zijn ze ook bijzonder comfortabel. Bekijk hier alle Sendra half hoge laarzen.

 

 

Sendra python en exotica laarzen

Sendra Python en Exotica laarzen zijn prachtige leren laarzen met een python bewerking. Daarnaast hebben we een unieke collectie laarzen vervaardigd en afgewerkt met de huid van een bv. Python,  Anaconda en Leguaan. Stuk voor stuk echte unieke kunstwerken die tevens een genot voor uw voeten zijn. Bekijk hier onze Sendra Python en Exotica laarzen.